Stemkastjes huren

Het stellen van prikkelende vragen aan uw publiek is de ideale manier om hen bij een presentatie te betrekken. Bij Westerlaken Geluid & Video maakt uw presentatie interactief met behulp van TurningPoint stemkastjes. TurningPoint is een draadloos stemsysteem, dat geïntegreerd is met Microsoft Office. Vragen kunnen dus eenvoudig in een PowerPoint presentatie verwerkt worden en de resultaten verschijnen na de stemming meteen in beeld. De stemkastjes zijn eenvoudig te bedienen en bieden verschillende mogelijkheden.
 
Meer informatie over het huren van stemkastjes? Neem contact met ons op. 

 

Mogelijkheden stemkastjes

De TurningPoint stemkastjes bieden verschillende mogelijkheden om te peilen hoe het publiek denkt over een onderwerp. Denk aan de volgende mogelijkheden: 
  • (Opinie)vragen met eens/oneens optie
  • Meerkeuzevragen tot maximaal 10 antwoordmogelijkheden (evt. meerdere keuzes mogelijk)
  • Evaluatie
  • Doelgroepen vergelijken
  • Gewogen stemmen (bijv. aandeelhoudersvergadering of vereniging van eigenaren)
  • Het afnemen van een toets of quiz, met vertoning van scores per deelnemer
 
De uitslag kan binnen 1 seconde worden getoond op het projectiescherm. Ook is er de mogelijkheid om de uitslag op te slaan en pas later te vertonen. Lees ook onze uitgebreide uitleg over hoe het TurningPoint stemsysteem in zijn werk gaat.

Stemkastjes huren bij Westerlaken Geluid & Video

Bij Westerlaken Geluid & Video kunt u eenvoudig stemkastjes huren. Als service zorgen wij ervoor dat alle vragen en stellingen in de huisstijl in de presentatie verwerkt worden. Tevens zorgen wij voor de begeleiding tijdens de presentatie. Naast verhuur van stemkastjes, kunt u bij Westerlaken Geluid & Video ook stemkastjes kopen. Hierbij zorgen wij voor een training en support aan de gebruikers van het systeem.
 
Interesse in het huren of kopen van stemkastjes? Vraag onze prijslijst aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Over Westerlaken Geluid & Video

Westerlaken Geluid & Video is al sinds 1985 specialist op het gebied van geluid- en beeldtechniek. Tijdens een presentatie of congres verzorgt Westerlaken Geluid & Video voor u de geluid- en beeldtechniek, eventueel aangevuld met camera’s, stemkastjes en andere extra’s. Hierbij staat voorop dat de gebruikte techniek een waardevolle bijdrage levert aan uw evenementen, zonder dat deze nadrukkelijk aanwezig is. Onze medewerkers zijn ervaren, flexibel en denken graag met u mee.