Beamer huren

Een presentatie wordt nog krachtiger wanneer hij ondersteund wordt door mooie beelden en goed geluid. Om dit te verwezenlijken, kan het huren van een beamer de uitkomst zijn. Westerlaken Geluid & Video verhuurt een breed scala aan audiovisuele middelen, waaronder beamers. 
 

Soorten beamers

Beamers – ook wel projectoren genoemd – zijn er in veel soorten en maten. Zo variëren beamers in de gebruikte techniek, maar ook in de hoeveelheid licht die een beamer geeft, de afstand en grootte waarop geprojecteerd kan worden, en de resolutie van de projectie. 
 
Wat voor beamer u nodig heeft, is afhankelijk van verschillende factoren waaronder de projectieruimte, beeldverhouding en toepassing. In een kleine donkere ruimte is vanzelfsprekend een andere beamer nodig dan in een volle zaal van 1000 man met veel extra belichting. Ook kan de toepassing van invloed zijn; wanneer u een film wilt laten zien is wellicht een andere beamer nodig dan wanneer u de projector gebruikt als hulpmiddel bij een presentatie. 
 
Benieuwd wat voor beamer u nodig heeft? Neem dan contact met ons op.
 

Beamer huren bij Westerlaken

Heeft u plannen om binnenkort een beamer te huren? Het assortiment beamers van Westerlaken bestaat uit topmerken en wordt regelmatig vernieuwd. Bovendien wordt alle apparatuur periodiek gekeurd volgens de NEN 3140 norm en zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd. 
 
Wanneer u een beamer huurt, heeft u mogelijk ook aanvullende apparatuur nodig zoals een projectiescherm en/of geluidsinstallatie. Ook deze kunnen wij eenvoudig voor u verzorgen. Westerlaken komt de apparatuur vervolgens graag bij u installeren en biedt begeleiding voor de audio en video van uw gehele evenement. Desgewenst kan eenvoudig te installeren apparatuur ook opgehaald worden.
 
Wilt u graag een beamer huren? Vraag onze prijslijst aan of neem contact op voor meer informatie.
 

Over Westerlaken Geluid & Video

Westerlaken Geluid & Video is al sinds 1985 specialist op het gebied van audiovisuele techniek. Tijdens een presentatie of congres verzorgt Westerlaken voor u de geluid- en beeldtechniek, eventueel aangevuld met camera’s, stemkastjes en andere extra’s. Hierbij staat voorop dat de gebruikte techniek een waardevolle bijdrage levert aan uw evenementen, zonder dat deze voor extra lasten zorgt. Wij hebben ervaren en flexibele medewerkers in dienst, die met u meedenken en herkenbaar zijn aan de representatieve bedrijfskleding.