Over ons

Het bedrijf

Westerlaken Geluid & Video B.V. is dienstverlenend op het gebied van audiovisuele technieken. Het bedrijf is opgericht door Pieter Westerlaken in 1985. Door de jaren heen hebben we een stabiele klantenkring opgebouwd van gerenommeerde bedrijven en instellingen. Het uitgangspunt is het op een professionele manier ondersteunen van evenementen door middel van hoogwaardige audiovisuele apparatuur. Westerlaken Geluid & Video werkt door geheel Nederland, maar ook in het buitenland.
 

Snel schakelen

Wij werken niet alleen rechtstreeks voor opdrachtgevers, maar vaak ook voor evenementenlocaties die onze dienstverlening inzetten voor hun klanten. Voor opdrachtgevers is het erg belangrijk dat wij snel reageren op offerte-aanvragen. Ons streven is daarom om offertes altijd op dezelfde dag uit te brengen als ze worden aangevraagd. Zelfs wanneer u last-minute apparatuur nodig heeft, kunt u snel met ons schakelen.
 

Alleen topmerken

Als u Westerlaken Geluid & Video inschakelt om de audiovisuele techniek te verzorgen kunt u kwaliteit verwachten. Dat mens en techniek betrouwbaar zijn, is bij ons vanzelfsprekend. Wij werken alleen met professionele apparatuur van topmerken zoals d&b, Sennheiser, Analog Way, Eiki etc. Ons verhuurpakket is altijd up-to-date. Onze mensen zijn geïnteresseerd in uw evenement, denken mee en zijn pro-actief.
 

Veiligheid staat voorop

Veiligheid is voor u als organisator van een evenement van groot belang. Onze apparatuur wordt periodiek gekeurd volgens de veiligheidsnorm NEN 3140. Veel evenementenlocaties stellen deze periodieke keuring verplicht voor alle elektrische en/of elektronische apparatuur die ter plaatse wordt gebruikt. Hiernaast beschikken onze medewerkers over het VCA-certificaat, een garantie dat wij altijd veilig werken.