Verzorging congres- en presentatietechniek

Ruime ervaring

Als sinds 1985 zijn wij gespecialiseerd in de verzorging van de audiovisuele techniek bij presentaties en congressen. Bij een congres garanderen wij de verstaanbaarheid van de sprekers, de heldere weergave van presentaties en de nauwkeurige registratie van beeld en geluid. De technische ontwikkelingen gaan snel en wij volgen deze dan ook op de voet. In nieuwe technieken zoals live webcasts en votingsystemen investeren wij voortdurend.
 

Meedenken

In het voortraject denken wij met u mee tijdens onder andere een vrijblijvend locatiebezoek. Op deze manier kunnen wij u adviseren in een optimale configuratie van audiovisuele middelen. Wij streven ernaar om uw budget zo effectief mogelijk in te zetten, zodat u optimaal van onze diensten kunt profiteren.

Inventarisatiehulp

Weet u niet zo goed welke techniek u nodig heeft om uw evenement in te richten? Dan kunt u eenvoudig gebruikmaken van onze inventarisatiehulp. Hierbij geeft u bij ons aan wat voor evenement u organiseert, op welke locatie, voor hoeveel personen en welke technisch wensen u bij dit evenement heeft. Wij maken dan een advies op maat met daarbij een inventarisatielijst van alle producten die u nodig heeft.